Vacature Supervisor Front Office m/v

Vacatures - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Wil jij doorgroeien vanuit een leidinggevende front office positie in een kleinschalig hotel? Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen tot een volwaardige supervisor in een groot hotel! Als jij blij wordt van gasten die met een grote glimlach door ons hotel lopen en je bent een uitstekende coach voor onze medewerkers, dan bieden wij jou de uitgelezen kans! Hotel ibis Amsterdam Airport in Badhoevedorp is namelijk op zoek naar een Front Office Supervisor!

Jouw functie

In jouw rol als Front Office Supervisor is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid om, samen met de Assistent Front Office Manager en de Front Office Manager, een team van 20 receptionisten aan te sturen. Op dagbasis betekent dit dat jij tijdens jouw shift zorgt dat de check-in en check-out soepel verloopt en de taken van die dag goed verdeeld zijn onder de medewerkers op dienst.

Dat klinkt misschien makkelijk, maar vergis je niet! Hotel ibis Amsterdam Schiphol Airport is het grootste hotel van de Benelux! Ons hotel telt 644 hotelkamers, 5 conferentiezalen, een grote lobby, meerdere restaurants, een Take Away, een trendy bar en een fitnessruimte. Als je zoekt naar een functie in een hotel waarbij het iedere dag ongeveer hetzelfde is, dan ben je bij ons dus aan het verkeerde adres!
Bij Hotel ibis Amsterdam Schiphol Airport ontvangen we namelijk de hele dag door allerlei verschillende gasten. De ene gast gaat op reis en heeft bij ons een voorovernachting met parkeren gereserveerd, de andere gast is voor zaken op reis en zoekt een tussenovernachting. Maar ook ontvangen we last minute tientallen gasten waarvan de vlucht is gestrand of grote groepen uit Spanje of Japan die via een georganiseerde reis door Europa trekken.

Wat de reden van het verblijf is maakt eigenlijk niet uit. Iedere gast is namelijk koning, en omdat jij dat begrijpt zorgt jij iedere dag voor een optimale personeelsbezetting aan de receptie (planning & roostering) en coach jij dagelijks de medewerkers. Jij ziet het belang in van gemotiveerde en loyale medewerkers, want zonder hen geen optimale service en kwaliteit!

Daarnaast begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het is om iedere gast te verrassen. Een persoonlijke benadering is voor jou vanzelfsprekend en daarom ben jij niet te vinden achter de balie, maar in de lobby; tussen de gasten. Je begrijpt dat dit niet vanzelfsprekend is en we kunnen er dus op vertrouwen dat jij je medewerkers coacht op het gebied van gastenbenadering. Jij gaat verder waar de meesten allang waren gestopt; jij zorgt bij iedere gast en collega voor een “extra (s)mile”!

Je ademt service, daarom heb je veel contact met andere afdelingen (housekeeping, reserveringen, F&B), om te zorgen dat de processen op de achtergrond zo zijn geregeld dat de gast een uitstekend verblijf heeft. Als jij aan het einde van je werkdag de deur uitloopt, constateer je dat je weer veel leuke dingen hebt meegemaakt. En dat was precies waarom jij solliciteerde naar deze gave baan!

Jouw profiel

Je gaat schitteren in de functie van Front Office Supervisor als jij blij wordt van blije gasten en collega’s. Jij voelt aan wat mensen nodig hebben en bent een uitstekende communicator op iedere niveau gast of collega.
Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • MBO opleiding (bijvoorbeeld Hotelschool of Facilitair);
  • Je spreekt Nederlands en Engels;
  • Je hebt enige ervaring met leidinggeven en je bent een kei in coaching (je werkt nu bijvoorbeeld in een vergelijkbaar hotel als 1e medewerker of je stuurt als supervisor een kleiner team aan);
  • Je denkt in mogelijkheden, vindt creatieve oplossingen en creëert commerciële kansen;
  • Je bent stressbestendig en raakt niet in paniek als er tientallen gasten in de lobby wachten, nog ongelezen mails in inbox zitten en je een nog een interne afspraak hebt die dag!

Ons aanbod

Als je komt werken als Front Office Supervisor bij Hotel ibis Amsterdam Schiphol Airport, kan je erop rekenen dat je komt werken bij een werkgever waar je écht de kans krijgt om te groeien! Bij ons zijn namelijk volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Bij ons werken gepassioneerde medewerkers, die bevlogen en in balans zijn. Ons motto is niet voor niets “Be Balanced, Feel Challenged”.
Wij bieden je een lekker salaris, een goede bonusregeling, waarbij je maximaal 10% van je jaarsalaris kan verdienen, 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek, en korting op slapen, reizen en eten bij AccorHotels wereldwijd. We organiseren daarnaast ook graag leuke feestjes en sportevenementen
Je plukt de vruchten van het feit dat wij onderdeel zijn van een internationale hotelketen, van economy tot luxe merken, AccorHotels heeft het allemaal! Wil je naast een toffe baan, een werkgever die balans en uitdaging belangrijk vindt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Informatie en solliciteren

Je bent enthousiast geworden en constateert dat deze baan jou op het lijf is geschreven? Wij zijn vanaf 2019 op zoek naar een supervisor Front Office! Reageer dan snel! Stuur je motivatie en CV naar Ferhad Yousofi via H0649-hr2@ccor.com. Als je meer informatie wilt kan je ook met Frank Lips (Front Office manager) bellen via 020 502 5267. 

 

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons