Vacature Medewerker Bediening (m/v)

Vacatures - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Ben jij niet echt een ochtendmens? Dat is mooi, want wij bij ibis Airport zoeken een restaurant medewerker voor hoofdzakelijk in de avonduren! Weet jij met je vlotte babbel hoe je ervoor kunt zorgen dat onze gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van een lekker drankje en maaltijd in een van onze restaurants? Is jouw werkdag pas geslaagd als jij gasten met een grote glimlach door ons hotel ziet lopen? Ben jij een gastvrije entertainer die down to earth en enthousiast is? Dan zoeken wij jou!

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Als medewerker F&B snap je dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche. Hospitality is op je lijf geschreven! In deze functie ben je in ons hotel inzetbaar in zowel in onze bar, a la carte restaurant of take away in onze lobby. Geen dag is dus gelijk! Je zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een zorgeloos diner, een snelle hap voor onderweg of van een hapje en een drankje in onze trendy grand café. Je ontvangt onze gasten en zorgt ervoor dat jij hen een welkom gevoel geeft. Verder zorg jij als medewerker F&B dat ons restaurant, bar of terras er schoon en aantrekkelijk uit blijft zien. Schoonmaakwerkzaamheden en indien nodig de afwas behoren ook tot je takenpakket. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat je de hygiëne regels naleeft. Als medewerker F&B bij ibis Schiphol Amsterdam Airport weet jij hoe je gasten kunt verrassen. Jij bent een echte gastheer/-vrouw en begrijpt dat het bij het welkom dat jij hen heet, niet stopt! Dus jij gaat verder waar anderen ophouden. Jij zorgt voor de “the extra (s)mile”.

Wie zoeken we?!

Voor de functie van medewerker F&B zijn wij op zoek naar een echte specialist in gastvrijheid. Iemand met de human touch, die “out-going” is en een eigen identiteit heeft! Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gast en het “Feel Welcome” gevoel over te brengen. Heb je een hele riedel aan kennis en ervaring opgedaan? Dat vinden wij interessant om van je te horen! Maar.. de technieken en “tips en tricks” kunnen wij je ook leren. Uiteraard ben je flexibel inzetbaar, ook in de weekenden en je hebt geen bezwaar om voornamelijk in de avond te werken waarbij het af en toe laat in de nacht kan worden dat je klaar bent. Een hotel is namelijk 24/7 geopend. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die parttime beschikbaar is.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Binnen ibis hotels staan wij voor gepassioneerde medewerkers, die bevlogen zijn, in balans en worden uitgedaagd in hun werk. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken! Persoonlijke ontwikkeling is bij ons vanzelfsprekend en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken voor een sterk merk in een internationale hotelketen met brands van het luxe tot en met het economy segment. Verder kun je rekenen op een passend salaris, een goede bonusregeling, vakantiedagen, korting op slapen en eten en drinken in onze AccorHotels wereldwijd. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur waar we een hoop leuke feestjes en activiteiten organiseren voor het personeel.

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

So you have what it takes? Laat dat dan maar aan ons zien! Stuur je CV en motivatie t.a.v. Marleen Egberink naar h0649-hr2@accor.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Jan Buitehuis, F&B Manager op telefoonnummer 020 - 502 5138.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons