Medewerker Stewarding (m/v)

Vacatures - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Wil jij werken in het grootste hotel in de BeNeLux met 644 kamers direct gelegen op Schiphol? In een hotel wat nooit slaapt en waar altijd wat te doen is? Ben jij een harde werker, enthousiast en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan zoekt ibis Schiphol Amsterdam Airport jou!


Functie
:
Als medewerker stewarding ben je in zowel ochtend- als avonddiensten inzetbaar in één van onze twee spoelkeukens.

Je bent verantwoordelijk voor het afspoelen van servies, glaswerk en bestek, vullen van de afwasmachine, het opruimen en sorteren van het schone servies en het afvoeren en opruimen van afval. Je zorgt ervoor dat de spoelkeuken er altijd schoon en opgeruimd uitziet en dat de vloeren en wanden schoon zijn. Hygiëne staat namelijk in onze spoelkeukens hoog in het vaandel. Schoonmaakwerkzaamheden van onze keukens en restaurants kunnen ook behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast zul je, indien nodig, voorafgaand aan je ochtend of avond dienst opgeroepen worden als porter waarbij je koffers van onze gasten naar hun kamers brengt.

Wie zoeken we?!

Wie zoeken we:
Voor de functie van medewerker spoelkeuken zijn wij op zoek naar een echte teamplayer die enthousiast is en oog voor detail heeft. Je bent zeer stressbestendig, kunt multitasken en bent niet bang voor hard werken. Je bent 2 tot 4 dagen per week flexibel inzetbaar / oproepbaar en hebt geen bezwaar om in wisselende (weekend)diensten te werken waarbij het soms middernacht kan worden dat je klaar bent. Daarnaast beschik je over:

  • Enige relevante ervaring;
  • Goede beheersing van Engelse taal;
  • Een gevoel voor humor en het hebben van plezier in werk;
  • een optimale fysieke belastbaarheid.

Deze vacature is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Wat bieden wij:

Een functie van medewerker stewarding binnen een sterk merk in een internationale organisatie waar je veel kunt leren. Je krijgt een marktconform salaris conform de CAO voor het Horeca en aanverwante bedrijf. Afhankelijk van je individuele en hotelprestaties kun je 7,5% bonusuitkering krijgen. Verder krijg je vakantiedagen en vakantiegeld, een reiskostenregeling vanaf 5 kilometer enkele reis, de mogelijkheid tot fiscaal voordelig sporten via Bedrijfsfitness en korting in hotels over de hele wereld. Tenslotte krijg je volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en training, waardoor doorgroeien binnen ibis en/of Accor mogelijk is.

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

Informatie en sollicitatie:
Ben je enthousiast geworden over de functie van medewerker stewarding voor ibis Airport en voldoe je aan alle criteria, dan zien wij jouw motivatiebrief, voorzien van een Curriculim Vitae, graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar de afdeling Human Resources via email H0649-HR2@accor.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Bakker op nummer 020 502 5166.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons