Magazijnmeester (Fulltime)

Vacatures - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Trek je hardloopschoenen maar aan, want als magazijnmeester van ibis Schiphol Amsterdam Airport zorg jij er voor dat wij geen nee hoeven te verkopen aan onze gasten. Jij zorgt er namelijk voor dat alle 5 de outlets goed bevoorraadt zijn.

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Zo kan een dag er uit zien.

De ene dag ben je bezig met het ontvangen en organiseren van inkomende goederen, de andere denk je mee over het verbeteren van de processen. Je accordeert alle bijbehorende facturen en pakbonnen, daarnaast heb je dagelijks overleg met de F&B Coördinator over het reilen en zeilen in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het stocken tijdens de maand sluit en waarborgt de kwaliteit van de goederen en de werkomgeving.

 

Waar kom jij te werken?

Als magazijnmeester werk jij samen met de F&B Coördinator, 3 administratie medewerkers en de (Assistant) Back Office Manager, een klein maar gezellig team. Het hotel is gelegen dichtbij Schiphol Airport en makkelijk bereikbaar met het OV of met de auto. Onze locatie, 644 kamers, 5 F&B outlets en 5 vergaderzalen zorgen ervoor dat er altijd reuring is in het hotel.

Wie zoeken we?!

Wie zoeken wij?!

Voor de functie van magazijnmeester zijn wij per direct op zoek naar iemand met recente werkervaring in een soortgelijke functie. In deze functie is het belangrijk dat je fysiek in staat bent om zwaar werk te verrichten. Daarnaast ben je secuur, administratief vaardig en flexibel in het verrichten van diverse werkzaamheden. Je bent flexibel in je werktijden en dagen.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Werken bij ibis Schiphol Amsterdam Airport betekent een deel uitmaken van de grote AccorHotels familie. Het werken voor deze internationale hotelketen brengt veel voordelen met zich mee. Ons aanbod:

  • Voordelig overnachten, eten en drinken bij collega hotels wereldwijd.
  • Een goede bonusregeling tot maar liefst 7,5% van je jaarsalaris.
  • 25 vakantiedagen per jaar.
  • Salaris conform de Horeca CAO schaal V (+/- €1850,-) op basis van ervaring.
  • Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie.
  • Werken bij één van de grootste hotels van de BeNeLux (644 kamer, 5 F&B outlets, 5 vergaderzalen).
  • Life Balance privé coach en vele andere extra’s.
  • Werken in een super leuk en gezellig hotelteam.

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?! 

TOP! Wij kijken uit naar jouw CV en motivatie. Deze kan je sturen naar H0649-HR2@accor.com t.a.v. Ferhad Yousofi. Heb je vragen? Bel Pieter Gerzon (Back Office Manager) dan op 020- 5025137.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons