Supervisor Administratie

Vacatures - ibis Rotterdam City Centre

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Binnen de vacature Supervisor Administratie ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en reporting in het hotel. Je houdt je bezig met de optimalisatie van de primaire administratie processen (AP, AR, FA & GL). Je bekijkt onze interne processen met een frisse blik en bent bereid deze volledig te doorgronden en waar nodig te herzien. Door je enthousiasme en brede kennis en ervaring op het gebied van finance ben jij in staat om de afdeling te optimaliseren. Je levert een bijdrage aan het bedrijfsbeleid en draagt zorg voor de implementatie van (beleidsmatige) beslissingen. In de functie van Supervisor Administratie in ons hotel in Rotterdam ben jij onderdeel van het Back Office team en samen met de andere afdelingshoofden werk jij aan de vertaling van strategie naar praktijk.

 

Wie zoeken we?!

Voor de vacature Supervisor Administratie in hotel ibis Rotterdam City Centre zijn wij opzoek naar een echte people manager die de verbinding weet te maken met andere collega’s en ze mee kan nemen in de Finance wereld. Je verstaat je vak als geen ander en je gaat voor resultaat. Je bent als geen ander in staat om zaken efficiënt te organiseren en weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen. We zoeken een collega die past binnen ons team en ons hotel. Daarnaast beschik je over een afgeronde relevante MBO/HBO-opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een relevante positie waarbij kennis en ervaring van het aansturen van financiële disciplines van belang is.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

De nieuwe Supervisor Administratie van ibis hotel Rotterdam City Centre kan rekenen op een passend salaris, een goede bonusregeling en veel vakantiedagen. Ook een reiskostenvergoeding en korting op slapen, eten en drinken in AccorHotels wereldwijd behoort tot de mogelijkheden. Je komt als Medewerker Administratie te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur waar we een hoop leuke feestjes en activiteiten organiseren voor het personeel. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons vanzelfsprekend en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken voor een sterk merk in een internationale hotelketen met brands van het luxe tot en met het economy segment: Raffles, Fairmont, Swissôtel, Sofitel, MGallery, Pullman, Mercure, Novotel, Novotel Suites, ibis, ibis Budget en ibis Styles.

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast over de vacature Supervisor Administratie in hotel Rotterdam City Centre? Stuur dan voor 20-12-2018 a.s. je CV en motivatie t.a.v. Rachel Baan via H8188-HR@accor.com  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rachel Baan op telefoonnummer +31 (0)10 750 2520

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons