Vacature medewerker bediening

Vacatures - Ibis Amsterdam City West

Vind jij het heerlijk om uit te slapen? Is gastvrijheid jouw passie en houd je van de dynamiek van de hotellerie? Dan hebben wij een hele leuke functie in de bediening beschikbaar!Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker bediening voor in ons restaurant en onze bar. Je komt te werken in ons F&B team en voornamelijk in de avond. In drukke perioden sta je samen met een collega op dienst. In rustige perioden sta je alleen. Met wel altijd de ondersteuning van onze kok, dutymanager en collega’s van de receptie. Ons à la carte restaurant is geopend van maandag t/m vrijdag. In de weekenden hebben we een kleine kaart. Onze bar is 7 dagen per week tot 01.00 uur geopend. Ook hebben we regelmatig tourdiners. De afdeling wordt aangestuurd door onze 2 Operations Supervisors F&B.

Wie zoeken we?!

Tijdens een avonddienst ben je het aanspreekpunt in de bar en het restaurant en zorg jij ervoor dat onze gasten niets te kort komen. Jij weet hoe jij de gasten kunt verrassen en onze gasten hebben door jou en je collega’s weer kunnen genieten van alles wat ibis Amsterdam City West te bieden heeft! Je kunt gasten enthousiast vertellen over de omgeving en de hotspots in de stad Amsterdam. Jij bent een echte gastheer/-vrouw en begrijpt dat het bij het welkom dat jij hen heet, niet stopt! Dus jij gaat verder waar anderen ophouden.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Werken bij ibis Amsterdam City West betekent een deel uitmaken van de grote AccorHotels familie. Het werken voor deze internationale keten brengt veel voordelen met zich mee. Ons aanbod:

 

·         Voordelig overnachten, eten en drinken bij collega hotels werelwijd

·         Een contract voor minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen per week

·         Een goede bonusregeling tot maar liefst 7,8% van je jaarsalaris

·         Salaris conform de Horeca cao schaal IV. Startsalaris is €10,77 excl. 18,37% vakantietoeslag

·         Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie

·         Werken in een super leuk en gezellig team

·         Ons hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Je mag gratis parkeren in de naast gelegen parkeergarage.

 

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

So you have what it takes? Laat dat dan maar aan ons zien! Stuur voor 10 december 2018 je CV en motivatie naar H5140-AM@accor.com, t.a.v. Saskia van Muywlijk. Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Colin van Vliet op telefoonnummer 020-581 11 11.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons