medewerker bediening allround

Vacatures - Ibis Amsterdam City West

Houd jij van het ene moment lekker uitslapen, maar wil je het andere moment vroeg thuis zijn? Voor mensen die studeren, kinderen hebben of juist van afwisseling houden is deze job perfect! Weet jij op je eigen manier gasten te enthousiasmeren en houd je van het contact met nationale en internationale gasten? Dan hebben wij een hele leuke functie in de Food & Beverage beschikbaar!De functie

Wij zijn namelijk op zoek naar een all-round medewerker bediening om ons team te komen versterken. Gasten in hun behoefte en wensen voorzien behoort tot je grootste taak! Maar uiteraard is geen één dag hetzelfde in een hotel met 180 kamers. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten in onze bar en restaurant waar je drankjes schenkt en gerechten serveert. Tijdens een ontbijtdienst ben jij het vrolijke aanspreekpunt van de gast en zorg je dat het buffet netjes aangevuld is. Ook behoort de afwas, samen met je collega's, tot één van de werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alles netjes en schoon is zowel voor als achter de schermen. Het hotel valt in de categorie middelgroot en dat houdt in dat je veel mogelijkheden hebt om zelfstandig te werken maar ook veel kan leren van andere afdelingen.

Wie zoeken we?!

Voor ons F&B team zijn wij op zoek naar iemand die parttime wilt werken bij ons! Al ervaring in de bediening? Helemaal top! Wil je juist je kennis verbreden in een dynamische werkomgeving? Dan kunnen wij jou die kennis bijbrengen. Wat we wel vragen is dat je gastvrij bent in hart en nieren! 
Gezien het hotel 24/ 7 open is, kunnen jouw diensten de gehele week, zowel 's ochtends als 's avonds, ingepland worden. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Werken bij ibis Amsterdam City West betekent een deel uitmaken van de grote AccorHotels familie. Het werken voor deze internationale keten brengt veel voordelen met zich mee. Ons aanbod:

 • Voordelig overnachten, eten en drinken bij collega hotels werelwijd
 • Een contract voor minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen per week                                                                                                                                                       (wil je liever minder, meer of vast alles is bespreekbaar)
 • Een goede bonusregeling tot maar liefst 7,5% van je jaarsalaris
 • Salaris conform de Horeca cao schaal IV. ( vanaf 21 jaar ) Startsalaris is €11,00 per uur excl. 18,37% vakantietoeslag
 • Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie
 • Werken in een super leuk en gezellig team
 • Ons hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Je mag gratis parkeren in de naast gelegen parkeergarage.

 

 

 

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

So you have what it takes? Laat dat dan maar aan ons zien! Stuur voor 20 maart 2019 je CV en motivatie naar H5140-AM@accor.com, t.a.v. Saskia van Muywlijk. Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Colin van Vliet op telefoonnummer 020-581 11 11.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

  Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.
  Cookiebeleid Volg ons