Receptionist

Vacatures - Ibis Amsterdam City West

Houd jij van het ene moment lekker uitslapen, maar wil je het andere moment vroeg thuis zijn? Voor mensen die studeren, kinderen hebben of juist van afwisseling houden is deze job perfect! Weet jij op je eigen manier gasten te enthousiasmeren en houd je van het contact met nationale en internationale gasten? Dan hebben wij een hele leuke functie in de Front Office beschikbaar!

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Wij zijn namelijk op zoek naar een receptionist om ons team te komen versterken. Gasten in-en uitchecken behoort tot je grootste taak! Maar uiteraard is hier geen één dag hetzelfde in een hotel met 180 kamers! Je bent continue in de weer met service verlenen aan de gasten. Hieronder valt het controleren van reserveringen, uitleg geven over de stad en hotel maar ook het reserveren van tickets voor gasten. De lobby/receptie is jou ‘thuisbasis’ maar je aarzelt geen moment indien een gast een kopje koffie wilt. Het hotel valt in de categorie ‘middelgroot’ en houdt in dat je veel mogelijkheden hebt om zelfstandig te werken maar ook zeker veel kan leren van andere afdelingen.

Wil je zien waar en met wie je komt te werken? Klik dan hier

 

Wie zoeken we?!

Voor ons receptie team zijn wij op zoek naar iemand die parttime wilt werken bij ons! Al ervaring in de hotellerie? Helemaal top! Wil je juist je kennis verbreden in een dynamische werkomgeving? Ook dan kunnen wij jou die kennis bij brengen. Wat we wel vragen is dat je gastvrij bent in hart en nieren!

Gezien het hotel 24/7 open is, kunnen deze diensten de gehele week zowel ’s ochtend als ’s avonds ingepland worden. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Werken bij ibis Amsterdam City West betekent een deel uitmaken van de grote AccorHotels familie. Het werken voor deze internationale keten brengt veel voordelen met zich mee. Ons aanbod:

·         Voordelig overnachten, eten en drinken bij collega hotels wereldwijd

·         Een contract voor minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen per week

·         ( wil je liever meer, minder of vast alles is bespreekbaar )

·         Een goede bonusregeling tot maar liefst 7,5% van je jaarsalaris

·         Salaris conform de Horeca cao schaal V. Startsalaris is €11,36 per uur excl. 18,37% vakantietoeslag

·         Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie

·         Werken in een super leuk en gezellig team

·         Ons hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Je mag gratis parkeren in de naast gelegen parkeergarage.

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

So you have what it takes? Laat dat dan maar aan ons zien! Stuur voor 20 mei 2019 je CV en motivatie naar H5140-AM@accor.com, t.a.v. Saskia van Muylwijk. Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Merel Brouwer op telefoonnummer 020-581 11 11. 

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons