Stage gastheer / gastvrouw F&B

Stages - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Wil jij werken in het grootste hotel in de BeNeLux met 644 kamers direct gelegen op Schiphol? In een hotel waarin de lobby, het terras en de bar een complete metamorfose hebben ondergaan en zijn gerestyled tot een trendy en stijlvolle look. Zorg jij er ervoor dat onze gasten zich welkom voelen door jouw gastvrijheid en kunnen genieten van een lekker ontbijt, of een drankje en een hapje in de bar of een van onze restaurants? Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche en hospitality is op je lijf geschreven. Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor de stage in de F&B van het ibis hotel Amsterdam Airport!

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Durf te groeien’ is ons motto en dat is binnen deze F&B stageplek absoluut mogelijk. Ibis hotel Amsterdam Airport is een groot hotel en heeft 644 kamers, verschillende restaurants, een trendy bar, een fitnessruimte en verschillende conferentiezalen voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen. Tijdens je stageperiode leer je hoe je samen met het team er voor kan zorgen dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Als stagiair(e) F&B zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een zorgeloos ontbijt en van een hapje en een drankje in onze bar of een van onze F&B outlets. Je ontvangt onze gasten en zorgt ervoor dat jij hen een welkom gevoel geeft. Verder zorg jij als stagiair(e) F&B dat het ontbijt er iedere dag uitstekend uitziet en/of je verricht de nodige voorbereidingswerkzaamheden voor het diner. Ook het schoonhouden van de bar en het restaurant en eventueel afwaswerkzaamheden horen tot jouw takenpakket. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s in de bediening voor dat je de hygiëne regels naleeft. Tijdens je stage binnen de F&B leer jij hoe jij de gasten kunt verrassen en dat onze gasten door jou en je collega’s kunnen genieten van alles wat ibis Amsterdam Airport te bieden heeft. Kortom een ontzettend leuke stageplek binnen de afdeling F&B waar je ontzettend veel kunt leren! Je bent per direct van harte welkom.Wie zoeken we?!

Voor deze stageplaats in de F&B zijn we op zoek naar een leergierige stagiair(e) die flexibel is en geen bezwaar heeft om in wisselende diensten en weekenden te werken. Gast- en servicegerichtheid en gevoel voor commercie zijn voor jou zelfsprekend. Je bent ‘outgoing’, communicatief zeer sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die:

-       het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en weet van aanpakken;

-       een MBO-opleiding volgt in studierichting Hotelmanagement, horeca of toerisme;

-       minimaal 5 maanden beschikbaar is voor een stage;

-       gevoel voor humor heeft.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Een uitdagende, zelfstandige en leerzame stageperiode binnen de afdeling F&B binnen een sterk merk. Een stagevergoeding van € 325,- per maand, met een eventuele huisvestiging vergoeding van € 80,- aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur waar we een hoop leuke feestjes en activiteiten organiseren voor het personeel. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons vanzelfsprekend en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken voor een sterk merk in een internationale hotelketen met brands van het luxe tot en met het economy segment: Raffles, Fairmont, Swissôtel, Sofitel, MGallery, Pullman, Mercure, Novotel, Novotel Suites, ibis, ibis Budget en ibis Styles. Al enthousiast over de stageplaats binnen de afdeling F&B in het hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport?

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de stageplaats binnen de front office van ibis Airport en voldoe je aan alle criteria, dan zien wij jouw motivatiebrief, voorzien van een Curriculim Vitae, graag tegemoet. Je kunt deze sturen t.a.v. de afdeling Human Resources via h0649-hr2@accor.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 020-502 5138. 

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons