Stage Human Resource Management (m/v)

Stages - ibis Schiphol Amsterdam Airport

Derdejaars HR- studenten opgelet!

Ben jij op zoek naar een hr-stage, maar nog niet klaar om in een grijs pak van 9 tot 5 achter je desk te zitten? Mooi, dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken.

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!

Als jij hier stage komt lopen start je dag met het doorspitten van je mailbox. Gewapend met een kop koffie ga je de challenge aan. Jouw missie? Je een weg banen door de jungle aan verschillende type mailtjes. Van sollicitatie tot uitdienstmelding, het kan zomaar op jouw pad terecht komen!

Even meer over de stage...

Het betreft een meewerkstage op de Talent & Culture afdeling van ibis Schiphol Amsterdam airport te Badhoevedorp. Samen met de HR Manager en HR Medewerker ben jij ervoor verantwoordelijk om de 3 facetten instroom, doorstroom en uitstroom binnen ibis Airport en ibis Budget Airport (+/- 135 man) goed neer te zetten. De Talent & Culture afdeling is een afdeling die volop in ontwikkeling is en dat betekent dat er voor 2019 een aantal mooie projecten in zicht zijn, waar jij ook deel van gaat uitmaken. Een leuke stage als je meer wilt leren over de afdeling personeelszaken!

Je werkt samen met de T&C Manager en een T&C Officer. Het hotel is gelegen dichtbij Schiphol Airport en makkelijk bereikbaar met het OV of met de auto.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

Werken bij ibis Schiphol Amsterdam Airport betekent een deel uitmaken van de grote AccorHotels familie. Het werken voor deze internationale hotelketen brengt veel voordelen met zich mee. Ons aanbod:

  • Een leuke stageplaats bij een dynamische organisatie;
  • Een informele en gezellige bedrijfscultuur waarbij je direct contact hebt met alle medewerkers en leidinggevenden binnen het bedrijf;
  • Een stagebegeleider, die je ondersteunt gedurende jouw stageperiode;
  • Veel kansen om je eigen ideeën en projecten binnen de Accor-standaarden op te zetten;
  • Voldoende tijd voor de opdrachten vanuit je studie;
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand 

Wil je nog meer informatie of direct solliciteren?

Volg je een Hbo opleiding HRM en ben je vanaf maart voor minimaal 32 uur beschikbaar?

TOP!

Wij kijken uit naar jouw CV en motivatie. Deze kan je sturen naar H0649-HR2@accor.com t.a.v. Ferhad Yousofi. Heb je vragen? Bel Dina el Bluny (Manager T&C) op 020 502 5278.

Solliciteer nu


Overige vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons