ibis Utrecht

ibis Utrecht is een middelgroot modern hotel aan de rand van de stad Utrecht. Deze stad is recent nog door de BBC is verkozen tot een van de 5 'happiest places to live' en door CNN is benoemd tot ‘het nieuwe Amsterdam’. Het hotel beschikt over 84 kamers, een gezellig restaurant en een bar en een aantal vergaderzalen.

Er werken veel jonge enthousiaste mensen, die het leuk vinden om op meerdere afdelingen inzetbaar te zijn. Het team bestaat uit een general manager, een adjunct-directeur en enkele supervisors met direct daaronder alle medewerkers. Deze platte organisatiestructuur geeft je de mogelijkheid om zeer zelfstandig te werken en veel extra taken te leren. Een prima leerschool om als medewerker door te groeien naar een leidinggevende functie bij een van de Accor Hotels.

Aangezien wij in een klein team werken, zijn de taken van de medewerkers erg breed. Naast het dagelijkse werk zijn er ook taken als het bijhouden van de administratie, het doen van de bestellingen, binnengekomen goederen controleren, controles met betrekking tot ISO 9001, et cetera. Dit maakt het werk extra aantrekkelijk en leerzaam. Medewerkers van ibis leren multicompetent te zijn. Dit betekent dat ibis je de ideale kans biedt om ook de werkzaamheden van een andere afdeling onder de knie te krijgen. Je wordt vanzelf allround!

Het hotel staat aan de rand van Utrecht, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en de Jaarbeurs. Het hotel is eenvoudig te bereiken met de bus of tram (station/halte 24 oktoberplein zuid) en er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto te parkeren.

ibis Utrecht is een franchise hotel.

ibis Utrecht
Bizetlaan 1
3533 KC Utrecht
tel: (030) 291 03 66
e-mail Personeelzaken: H0880-GM@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons