ibis Schiphol Amsterdam Airport

ibis Schiphol Amsterdam Airport is het grootste hotel met 644 kamers in de BeNeLux en direct gelegen aan de luchthaven Schiphol. Het hotel beschikt over een à la carte-restaurant, een Italiaans restaurant, een bar, een ontbijt restaurant en een take away corner. De Lobby, het grand café en het terras hebben enkele jaren geleden een complete metamorfose ondergaan en zijn gerestyled tot een trendy en stijlvolle look. Verder heeft het hotel vijf vergaderzalen en een fitnessruimte.

In het hotel werkt een gemotiveerd, enthousiast team van jong tot oud met een totaal van ongeveer 170 medewerkers. Met veel plezier maken zij het onze gasten elke dag naar de zin en bezorgen hen een prettig verblijf. De sfeer in het hotel is informeel en zo zijn ook de contacten met de gasten, je collega's en het management. Het hotel heeft verschillende afdelingen: receptie, reserveringen, restaurant, bar, ontbijt, keuken, afwas, technische dienst, sales, HR en administratie. De afdeling housekeeping is uitbesteed aan een extern bedrijf. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specialisme, maar bij drukte helpen we elkaar - daar waar mogelijk - allemaal een handje. Door de omvang van het hotel zijn er voor gemotiveerde en getalenteerde medewerkers vele doorgroeimogelijkheden.

Het hotel richt zich zowel op individuele gasten als op grote groepen. De individuele gasten zijn hier zowel voor zakelijk als voor toeristisch verblijf, maar verblijven vaak niet langer dan 2 nachten. De grote groepen die hier overnachten zijn er vanwege evenementen in de regio of zij zijn met een tourbus op doorreis door Nederland. Al deze gasten kiezen voor ons hotel vanwege de goede service, locatie en bereikbaarheid. Gezien de locatie en de grootte krijgt het hotel ook regelmatig gestrande passagiers van Schiphol te gast. Door al deze verschillende gasten kom je in contact met de meest uiteenlopende nationaliteiten en achtergronden en kun je je talenkennis veelvuldig oefenen.

Het hotel ligt naast Schiphol-Rijk vlakbij de snelwegen A4 en A9 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Schiphol ben je met de eigen gratis shuttlebus, welke 9 uur per dag rijdt, snel bij het hotel.

ibis Schiphol Amsterdam Airport
Schipholweg 181
1171 PK Badhoevedorp
tel: (020) 502 52 03
e-mail HR: H0649-HR@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons