ibis Rotterdam Vlaardingen

ibis Rotterdam-Vlaardingen is een franchise hotel gelegen aan de rand van Vlaardingen en heeft zijn dubbele naam te danken aan zijn sterke band met Rotterdam. Het hotel ligt dichtbij het centrum van Rotterdam, Rotterdam Airport en de kust bij Hoek van Holland. Het hotel heeft 90 kamers, vijf multifunctionele vergaderzalen, een grote lobby met expositiemogelijkheden, een gezellige bar, het restaurant met het concept 'Taste' en een mooi terras.

Het hotel richt zich vooral op het havengebied. Gasten zijn bijvoorbeeld groepen die op projectbasis verblijven (bijvoorbeeld voor onderhoud aan schepen) of individuele zakelijke reizigers, die voor korte of langere tijd logeren. Daarnaast verwelkomt het hotel veel gasten die komen in verband met hun vrijetijdsbesteding. Bijvoorbeeld voor een concert in Ahoy of een meerdaags bezoek aan Rotterdam.

Het team bestaat uit een general manager, een operationeel manager en direct daaronder de medewerkers. Binnen het receptieteam en het Food & Beverage-team is er ook nog een supervisor. Deze platte structuur geeft je de mogelijkheid om zeer zelfstandig te werken en veel extra taken te leren. Op deze manier kun je jezelf goed ontwikkelen en snel doorgroeien in een veelzijdige hotelketen.

ibis Rotterdam Vlaardingen
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen
tel: (010) 460 20 50
e-mail HR: H1195-DM@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons