ibis Rotterdam City Centre

ibis Rotterdam City Centre heeft op 15 augustus 2014 haar deuren geopend en is een fonkelnieuw trendy en modern hotel gelegen aan het water van de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam. Het hotel heeft de allernieuwste generatie moderne ibis kamers (139) en een trendy en gezellige bar, lounge en buitenterras aan het water.

Het team van ibis Rotterdam City Centre bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste jonge mensen, werkzaam op de afdelingen Front Office, Food & Beverage, Reserveringen en in het Management Team. De medewerkers worden aangestuurd door enkele supervisors en een General manager. Aangezien het een klein team is, worden medewerkers zoveel mogelijk allround opgeleid waarbij je dus ook de kans krijgt om werkzaamheden van een andere afdeling onder de knie te krijgen. De afdeling Housekeeping is uitbesteed aan een extern bedrijf.

Het hotel ontvangt zowel zakelijke als toeristische gasten. In de weekenden komen vooral toeristen, op doordeweekse dagen doorgaans de zakelijke reizigers. Het hotel is zeer centraal gelegen en beschikt over uitstekende connecties met het openbaar vervoer (Station Blaak). Je kunt het hotel dus goed bereiken.

ibis Rotterdam City Centre
Wijnhaven 12
3011 WP Rotterdam
tel: (+31)62/7081238
e-mail HR: H8188-HR@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons