ibis Den Haag Scheveningen

ibis Den Haag - Scheveningen is het enige Nederlandse ibis Hotel in een badplaats. Het hotel ligt op een toplocatie, vlakbij de altijd levendige Scheveningse boulevard en het strand. Het centrum van Den Haag ligt op slechts 15 minuten afstand. Het hotel beschikt over 88 kamers, een ruime moderne lobby met open haard, à la carte-restaurant, een sfeervolle bar en er zijn twee multifunctionele vergaderzalen.

Er werken veel jonge enthousiaste mensen, die het leuk vinden om op meerdere afdelingen inzetbaar te zijn. Het team bestaat uit een general manager en een adjunct-directeur met direct daaronder alle medewerkers. Er zijn dus geen afdelingshoofden. Dit geeft je de mogelijkheid om zeer zelfstandig te werken en veel extra taken te leren.

Op doordeweekse dagen komen voornamelijk zakelijke gasten in het hotel. Relatief veel van hen blijven langere tijd. Wij zorgen er dan ook voor dat deze gasten zich echt 'thuis' voelen. In de weekenden en zomermaanden verblijven veel jonge stellen bij ons om lekker te kunnen genieten van het strand en uitgaansleven in Scheveningen.

ibis Den Haag - Scheveningen is een franchise hotel. 

Het hotel beschikt over een klein eigen parkeerterrein. Verder stoppen twee trams (1 en 9) vlakbij het hotel. Het hotel is dus zeer goed bereikbaar met het ov. 

ibis Den Haag Scheveningen
Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Scheveningen
tel: (070) 354 33 00
e-mail HR: H1153-DM@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons