ibis Den Haag City Centre

ibis Den Haag City Centre beschikt over 197 kamers en is gelegen in het centrum vlakbij de grote markt. Afgelopen jaar zijn de kamers, bar, de lobby en het ontbijtrestaurant volledig gerenoveerd met de nieuwste designvormgeving.

Het managementteam bestaat uit een directeur, een operations manager en diverse afdelingshoofden. Zij geven leiding aan een grote groep enthousiaste medewerkers, die op verschillende afdelingen inzetbaar zijn. Een sterk team met medewerkers die met hun enthousiasme en gedrevenheid zorgen voor een prettig verblijf van onze gasten.

Het hotel ontvangt zowel zakelijke als toeristische gasten. In de weekenden komen vooral toeristen, op doordeweekse dagen doorgaans de zakelijke reizigers. Het hotel herbergt het hele jaar door ook toeristische of zakelijke groepen. Door het internationale karakter van Den Haag met zijn vele ministeries, ambassades en overheidsdiensten logeren bij ons veel (internationale) gasten van deze instellingen.

Het hotel ligt in hartje Den Haag, maar is toch snel en eenvoudig te bereiken vanuit verschillende snelwegen. Rondom het hotel, op korte loopafstand, bevinden zich vele tram- en bushaltes. Binnen vijf minuten brengen deze je naar het Centraal Station en andere delen van Den Haag. Voor personeel hebben wij de mogelijkheid om fiets of auto in de kelder te stallen.

ibis Den Haag City Centre
Jan Hendrikstraat 10
2512 GL Den Haag
tel: (070) 318 43 18
e-mail HR: H3701-AM@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons