ibis Amsterdam City West

Hotel ibis Amsterdam City West is een trendy hotel waar vorig de kamers volledig gerenoveerd zijn met de nieuwste designvormgeving. Het hotel heeft 180 hotelkamers, een ontbijtrestaurant en een gezellige bar / restaurant met in de zomer een terras. Het hotel is ideaal gelegen tussen het centrum van Amsterdam en de bekende zakendistricten Sloterdijk, Teleport, Westpoort en het Westelijk Havengebied.

Het team van ibis Amsterdam City West bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste jonge mensen, werkzaam op de afdelingen Front Office, Food & Beverage, Algemene Dienst en in het Management Team. De afdeling Housekeeping is uitbesteed aan een extern bedrijf.

Alle medewerkers werken in wisseldiensten en aangezien wij in een klein team werken, zijn de taken van de medewerkers erg breed. Naast het dagelijkse werk zijn er ook taken als het bijhouden van de administratie, het doen van bestellingen, controle op binnengekomen goederen etc. Dit maakt het werk extra aantrekkelijk en leerzaam. Onze organisatie heeft een platte organisatiestructuur wat betekent dat  wij van onze medewerkers een grote mate van zelfstandigheid verwachten. Verder zijn veel van onze medewerkers multicompetent aangezien ibis je ook de kans biedt om de werkzaamheden van een andere afdeling onder de knie te krijgen.

Op weekdagen komen er voornamelijk zakelijke gasten. In de zomerperiode hebben we ook veel tourgroepen. Deze gasten dineren vaak ’s avonds in het hotel. In de weekenden hebben we voornamelijk toeristen te gast.

Het hotel ligt aan de Ring van Amsterdam, de A10. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het hotel. Het hotel is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar want Station Sloterdijk bevindt zich op loopafstand van het hotel en daarnaast bestaat er een goede busverbinding met het Centraal Station.

ibis Amsterdam City West
Transformatorweg 36
1014 AK Amsterdam
tel: (020) 581 11 11
e-mail HR: H5140-AM@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons