ibis Amsterdam Centre

Hotel ibis Amsterdam Centre is uniek gelegen in het centrum van Amsterdam naast het Centraal Station. Het is het enige hotel in Nederland dat zich letterlijk boven het treinspoor bevindt, een beleving op zich. Met 363 hotelkamers is ibis Amsterdam Centre één van de grootste hotels in Nederland. Door de geweldige locatie kent het hotel gedurende het hele jaar een hoge bezetting.

Begin 2018 zal dit hotel volledig verbouwd worden en een complete metamorfose ondergaan. De lobby, de bar, de ontbijtruimte en de kamers worden gerestyled in een super trendy en stijlvolle look. Het team is al druk bezig met alle voorbereidingen van de digitale transformatie, de verbouwing en een nieuwe manier van werken.

In het hotel werkt een jong, enthousiast team van ongeveer 60 medewerkers. Met veel plezier maken zij het onze gasten elke dag naar de zin en bezorgen hen een "home away from home"-gevoel. De sfeer in het hotel is informeel en zo zijn ook de contacten met de gasten, collega's en leidinggevenden. 

Het hotel heeft verschillende afdelingen: receptie, reserveringen, restaurant, bar, ontbijt, een take-away, keuken, technische dienst, afwas, algemene dienst, HR en administratie. De afdeling housekeeping is uitbesteed aan een extern bedrijf. Door de omvang van het hotel zijn er voor gemotiveerde en getalenteerde medewerkers vele doorgroeimogelijkheden. Er wordt door iedereen hard gewerkt in het hotel maar anderzijds zorgen we ook goed voor onze medewerkers; goed en gezond eten, bedrijfskleding, goede arbeidsvoorwaarden, wederzijds respect voor iedereen, trainingen om jezelf te ontwikkelen en niet te vergeten, regelmatig de gelegenheid om leuke dingen met elkaar te doen.

Ongeveer de helft van onze gasten verblijft om zakelijke redenen bij ons, de overige gasten vanwege de toeristische mogelijkheden van Amsterdam en omgeving. Hierdoor kom je in contact met gasten met de meest uiteenlopende nationaliteiten en achtergronden en kun je je talenkennis veelvuldig oefenen.

Door de ligging bij het Centraal Station is het hotel vanuit de gehele randstad goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Als je in Amsterdam woont, kun je natuurlijk ook gewoon met de fiets komen. Met de auto is niet zo praktisch, omdat we geen eigen parkeergelegenheid hebben.

ibis Amsterdam Centre
Stationsplein 49
1012 AB Amsterdam
tel: (020) 638 99 99
e-mail Human Resources: H1556-HR@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons