ibis Amsterdam Centre Stopera

Hotel ibis Amsterdam Centre Stopera is gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van onder meer het Waterlooplein, het Rembrandtplein, de Kalverstraat en de Dam. Het hotel beschikt over 207 hotelkamers en een gezellige bar. In de zomer kunnen de gasten gebruikmaken van het terras of de mooie binnentuin. Afgelopen jaar zijn de bar, de lobby en het ontbijtrestaurant volledig gerenoveerd met de nieuwste designvormgeving. In 2017 zijn de kamers verbouwd en gerestyled in een super trendy en stijlvolle look. Het hotel is eenvoudig te bereiken met de metro of tram (station/halte Waterlooplein).

In het hotel werkt een jong, enthousiast team van ongeveer 35 medewerkers. Met veel plezier maken zij het onze gasten elke dag naar de zin en bezorgen hen een onvergetelijk verblijf. De sfeer in het hotel is informeel en zo zijn ook de contacten met de gasten, je collega's en het management.  Dit kan je ook terugzien in de beoordelingen van gasten. Het hotel heeft verschillende afdelingen: receptie, reserveringen, restaurant, bar, ontbijt, keuken, technische dienst, algemene dienst en HR. Het leuke van een ibis hotel is dat je als medewerker zelfstandig kan en mag werken en dus heel veel leert. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen Accor.

Het management team bestaat uit de General Manager, Operations Manager, Backoffice manager, Hoofd Reserveringen en Hoofd Facility &Technische Dienst. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten de volledige aandacht krijgen en daarom hebben wij een Back Office team dat verantwoordelijk is voor de administratie en een Quality & Service team (dit zijn alle operationele afdelingen) dat voor de schermen werkzaam is. Juist door de deze afdelingen te scheiden creëren we meer beschikbaarheid naar de gast toe.

De gasten van het hotel zijn zowel toeristen als zakenmensen. Tijdens het ontbijt zie je soms nog wel verschil tussen deze gasten: de één neemt alle tijd, terwijl de ander met één oog op de klok snel zijn koffie drinkt. 's Avonds is echter voor iedereen de tijd om zich te ontspannen. En dat kan zeker in de gezellige en informele sfeer van ons hotel, waar zowel onze gasten als medewerkers zich thuis voelen.

ibis Amsterdam Centre Stopera
Valkenburgerstraat 68
1011 LZ Amsterdam
tel: (020) 531 91 35
e-mail HR: H3044-GL@accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.

    Cookiebeleid Volg ons