ibis budget Amsterdam Zaandam

Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam is een trendy hotel dat in oktober 2013 is geopend en het eerste ibis budget hotel in Nederland met de nieuwste designvormgeving. Het hotel heeft 93 moderne hotelkamers, een ontbijtruimte en in de zomer een terras.

ibis budget Amsterdam Zaandam heeft een jong team met enthousiaste allround medewerkers. Doordat we met zo'n klein team werken, zijn onze medewerkers multifunctioneel inzetbaar. Ibis budget heeft een zeer platte organisatiestructuur. Een General manager stuurt een assistent en een team van ruim 10 medewerkers aan. We kennen verder geen afdelingshoofden. Dit betekent dat je als medewerker veel kunt leren en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Dit hotel ontvangt zowel zakelijke gasten als toeristen. Het hotel is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt hier gratis parkeren en op twee minuten afstand is een bushalte die je direct naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook vanuit Schiphol, het WTC, de RAI en natuurlijk Zaanstad en de Zaanse schans is het hotel goed te bereiken.

ibis budget Amsterdam Zaandam
Pieter Lieftinckweg 10
1505 HX Zaandam
tel: (075) 6319061
e-mail HR:
H7815-AM@Accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

    Momenteel zijn er geen openstaande vacatures of stages binnen dit hotel. Bekijk hier de vacaturelijst met vacatures binnen onze andere hotels.
    Cookiebeleid Volg ons