ibis budget Amsterdam Airport

Hotel ibis budget Amsterdam Airport is het eerste ibis budget hotel in Nederland. Het hotel is direct gelegen aan de luchthaven Schiphol. Het hotel heeft 200 hotelkamers, een ontbijtruimte en een terras.

ibis budget Amsterdam Airport heeft een jong team met enthousiaste allround medewerkers. Doordat we met zo'n klein team werken, zijn onze medewerkers multifunctioneel inzetbaar. Ibis budget heeft een zeer platte organisatiestructuur. Een General manager stuurt een adjunct directeur aan en een team van ongeveer 14 medewerkers. We kennen verder geen afdelingshoofden. Dit betekent dat je als medewerker veel kunt leren en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Dit hotel ontvangt zowel door de weeks als in het weekend zakelijke gasten en toeristen. Het hotel is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel ligt naast Schiphol-Rijk vlakbij de snelwegen A4 en A9 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Schiphol ben je met de eigen gratis shuttlebus, welke dagelijks tussen 04:45 uur en 01:15 uur rijdt, snel bij het hotel.

ibis Budget Amsterdam Airport
Schipholweg 185
1171 PK BADHOEVERDORP
tel: (020) 3483533
e-mail HR: H5097-DM@Accor.com

Beschikbare vacatures en stages binnen dit hotel:

Cookiebeleid Volg ons