Meet our staff

Persoonlijke groei en onwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. "Feel challenged" staat daarom ook centraal binnen onze HR visie.

Waar dit uit blijkt? Bijvoorbeeld uit het feit dat 75% van onze managers ooit als medewerker bij AccorHotels is begonnen. Door het ruime aanbod aan hotels, heb je veel ruimte om te groeien. Niet alleen naar boven, maar ook opzij; naar een andere afdeling, een ander hotel of ander merk of een ander land. Zo doe je veel ervaringen op en kan je in korte tijd veel leren. Jij kan dus met ons meegroeien in een van de vele functies die we beschikbaar hebben. Dankzij onze opleidingsmogelijkheden en de grootte van AccorHotels kun je je eigen carrière vormgeven. Wij leggen het initiatief dan ook bij onze medewerkers want succes begint bij eigen verantwoordelijkheid nemen – en die krijg je al snel van ons.

Meer vrijheid, werkplezier en de juiste balans tussen werk en privé wordt steeds belangrijker voor medewerkers. Wij geloven er dan ook in dat je in balans moet zijn om je werk goed uit te kunnen voeren. Dus wanneer jij bij ibis hotels komt werken, zorgen wij ervoor dat jij voldoende tijd over hebt om bezig zijn met jouw hobby, sport of passie.

Lees hieronder het verhaal achter onze medewerkers.

Cookiebeleid Volg ons