Onze HR visie @ ibis hotels

Binnen ibis hotels staan wij voor gepassioneerde medewerkers, die bevlogen zijn, in balans en worden uitgedaagd in hun werk. Uiteraard sluit onze HR visie hier naadloos op aan.

“Feel Valued: Be balanced, feel challenged”!

Wat we daar mee bedoelen? Waar wij in geloven? Binnen ibis Hotels heten wij dagelijks duizenden gasten welkom. Met passie voor de gast, laten wij ze thuis voelen in ons huis. Alleen een gewaardeerd medewerker kan dat ultieme gevoel van gastvrijheid tot in de puntjes overbrengen. We leven in een wereld dat razend snel aan het veranderen is en ook de wensen en behoeftes van onze medewerkers veranderen. Meer vrijheid, werkplezier en de juiste balans tussen werk en privé wordt steeds belangrijker voor medewerkers.

Hoe? Door ervoor te zorgen dat onze medewerkers in balans zijn, door te zorgen dat zij fit én happy zijn en dat noemen wij “Be balanced, feel challenged”. Als medewerker ben je regisseur van je eigen loopbaan, maar wij moedigen als wekgever graag initiatief en de drive tot persoonlijke ontwikkeling aan!

Wat we dan doen? Wij faciliteren en stimuleren onze medewerkers om “fit & happy” te zijn door allerlei trainingen, masterclasses, workshops, tools en challenges aan te bieden. Via de Academie Accor Nederland kun je je verder ontwikkelen. Maar ook via ons eigen interne opleidingsprogramma "The Heartist Journey", het talentdevelopmentprogramma All-Stars, het International Hospitality Management Program (IHMP) en het SWAP YOUR JOB-programma kun jij groeien binnen ons bedrijf. Kortom wij geven jou als medewerker een gewaardeerd gevoel en bieden je veel groeimogelijkheden met een persoonlijke touch en aandacht voor jou zodat jij in balans bent. Wij staan als bedrijf voor: Feel Valued, be balanced, feel challenged!

 

 

Cookiebeleid Volg ons