ibis Den Haag City Centre

ibis Den Haag City Centre is geopend in september 2004. Het hotel beschikt over 197 ruime kamers. Al aan het begin van de Jan Hendrikstraat wordt de grootte van het hotel duidelijk. Het is een modern gebouw met een ruime overzichtelijke lobby, waarin het altijd gezellig druk is. In de lobby bevindt zich ook onze lichte, sfeervolle bar en ons restaurant.

Aan het hoofd van het team van medewerkers staan de directeur en adjunct-directeur. Het managementteam bestaat verder uit een hoofd Huishouding, manager Food & Beverage, manager Front Office, hoofd Technische Dienst en een managementassistent. Zij geven leiding aan een grote groep enthousiaste medewerkers, die niet alleen op hun eigen afdeling inzetbaar zijn, maar ook op een tweede afdeling. De medewerkers van de F&B en de receptie werken in wisseldiensten. Eén groep werkt van 07.00 tot 15.00 uur; de tweede groep van 15.00 tot 23.00 uur. Het hotel is een continubedrijf. In de nachtelijke uren, tussen 23.00 en 07.00 uur, is een nachtmanager van een extern bedrijf aanwezig. In ibis Den Haag Centre werken in totaal ongeveer 60 mensen, zowel fulltime als parttime. Met hun enthousiasme en gedrevenheid willen zij het iedere gast naar de zin maken.

Het hotel beschikt over een groot ontbijtrestaurant, een klein à la carte-restaurant en een gezellige open bar. De internet- en informatiecorner is te vinden op de begane grond. Het hotel biedt de mogelijkheid gebruik te maken van het Wireless Fast Internet (wifi)-netwerk. Op drie verdiepingen staan automaten voor de verkoop van snoepgoed, chips, water en frisdranken.

Het hotel ontvangt zowel zakelijke als toeristische gasten. In de weekenden komen vooral toeristen, op doordeweekse dagen doorgaans de zakelijke reizigers. Het hotel herbergt het hele jaar door ook toeristische of zakelijke groepen. Door het internationale karakter van Den Haag met zijn vele ministeries, ambassades en overheidsdiensten logeren bij ons veel (internationale) gasten van deze instellingen.

Het hotel ligt in hartje Den Haag, maar is toch snel en eenvoudig te bereiken vanuit verschillende snelwegen. Rondom het hotel, op korte loopafstand, bevinden zich vele tram- en bushaltes. Binnen vijf minuten brengen deze je naar het Centraal Station en andere delen van Den Haag. Gasten kunnen hun auto parkeren in de parkeergarage naast het hotel. Voor personeel hebben wij de mogelijkheid om fiets of auto in de kelder te stallen.

ibis Den Haag City Centre
Jan Hendrikstraat 10
2512 GL Den Haag
tel: (070) 318 43 18
e-mail Personeelszaken: H3701-AM@accor.com

Aantal openstaande vacatures in dit hotel: 1

Openstaande vacatures in dit hotel:
 Stage Food & Beverage

Terug naar de Hotellijst
Sitemap